... şi totul va fi clar!
sâmbătă, 20 ianuarie 2018


A jelentkezési határidő 2007. október 31-én lejárt, ám érdeklődőként szívesen látunk e honlapon!
Actualităţi12 conferinţePrelegeriInvitaţiParticipanţiAlbum foto
OrganizatorSponsor principal
Bine ai venit pe site-ul Şcolii de Educaţie Civică!

    Dacă te-ai hotărât să intri pe acest site, înseamnă că ai citit vreuna dintre afişele colorate expuse în mai multe oraşe ale ţării sau ai auzit prin alte căi de această posibilitate şi ai fost interesat de temele propuse şi înseamnă, înainte de toate că eşti curios să afli în ce constă această iniţiativă.
    Iată o prezentare succintă! Dacă eşti elev la un liceu şi te-ai înregistrat (atenţie la termene!), poţi lua parte la un proces de învăţare de şase luni de-a lungul căruia vei avea ocazia de a înţelege mai bine sensul unor noţiuni şi concepte ca cele afişate în câmpurile de mai sus. Democraţie, drepturile omului, protecţia mediului, Uniunea Europeană, drept comunitar, societatea civilă, etc. – toate sunt teme pe care le întâlnim adesea în ştirile de zi cu zi şi despre care se va vorbi tot mai mult în anii ce vor urma.
    Programul iniţiat de noi are în vedere organizarea a 12 conferinţe, fiecare în alt oraş. Dacă te înregistrezi pe site, vei putea participa la toate cele 12 conferinţe ale Şcolii de Educaţie Civică. Vei avea posibilitatea să urmăreşti 11 conferinţe în mod virtual, de pe site (materialele legate de conferinţe vor putea fi descărcate de pe site), iar la una dintre conferinţe vei putea participa şi în realitate. Tot pe site vei avea ocazia să citeşti şi să îşi împărtăşeşti opiniile în cadrul unor forumuri de discuţii şi să pui întrebări pentru a deveni un membru veritabil al Şcolii de Educaţie Civică!
    Promisiunea noastră este că cei care vor participa la conferinţele organizate în cadrul programului vor putea intra în posesia unor premii interesante, precum şi toţi cei care vor urmării cu atenţie materialele legate de conferinţe postate pe site-ul nostru.
    Din prima zi de înscriere s-a dat startul! Cu cât vă veţi înregistra mai repede, cu atât veţi avea mai multe şanse de a participa la program! Noi vă aşteptăm!

 
    Echipa organizatorică al Şcolii de Educaţie Civică